Lyckan

Upplands Väsby centrum/Stockholm

Alldeles intill Väsby Centrum uppför Svea Fastigheter bostadsrättsprojektet Lyckan som en del av Silver life's projekt Drabanten. Drabanten kommer att kombinera lägenheter för seniorer i modern tappning där ett omfattande serviceutbud ingår och omsorg för den som behöver. Boendet ger exklusiv tillgång till Silver Lifes restaurang, relaxavdelning, bastu och ett gym som är bemannat med fysio- och arbetsterapeut som skräddarsyr ett träningsupplägg. I Silver Lounge är det möjligt att boka evenemang, beställa tjänster eller bara sitta ned och ta en kopp kaffe i sällskap av grannar eller en tidning. Konceptet Silver Life innebär dessutom att tryggt kunna bo kvar och få det stöd som behövs vid sjukdom eller behov av vård och omsorg. Silver Lifes vårdkoordinator bistår med hjälp i kontakt med kommun och landsting - som medlem är det också möjligt att bli listad hos Sophiahemmets vårdcentral och äldremottagning som ger tillgång till specialistkompetens och möjlighet till hembesök.

Bostadsrätterna är belägna i ett tio våningar högt hus vara den 7 översta våningarna blir bostadsrätter med sydvästvända entrébalkonger, gemensamhetslokaler, förråd, cykelrum och garage i bottenplan.
Lägenheterna kommer att bli från 2 till 3 rum och kök och hålla en hög standard.

Efter visat intresse för projektet kommer ni att bjudas in till planerat informationsmöte i augusti 2018. Vi presenterar då bostadsrätterna och vid samma tillfälle finns även Silver Life på plats för att bemöta frågor som rör konceptet, servicetjänster och medlemskap. Tilldelningen av lägenheterna kommer att ske utifrån tidpunkten för medlemskap i Silverlife eller intresseanmälan till projektet Lyckan.

Ett modernt boende för seniorer med en aktiv och social livsstil, där service erbjuds när den boende själv önskar.

För mer information om Silver Life, besök http://www.silverlife.se

Projektstatus:Kommande
Boarea:67 - 77 kvm
Antal bostäder:28

Omgivningar

Lyckan ligger invid Upplands Väsby centrum där kommunens ambition är att få till en tät och levande stadskärna. Närheten till centrum med tillgång till affärer, caféer och service är något som attraherar många aktörer och där planeras för bostäder för alla kategorier; seniorer, barnfamiljer, studenter. I närområdet finns gott om naturområden med fina vandringsleder, golfbanor, sportanläggningar och kulturminnen i form av slott och fornlämningar.
Från Lyckan tar man sig med enkelhet till både arlanda och centrala stockholm med pendeltåg och bussar. Garaget i källaren i kombination med närheten till E4:an gör detta optimalt för den bilburna. 

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lyckan, Upplands Väsby centrum.