Kvarteret Utsikten

Österåker/Svinninge/Stockholm

Med ett oslagbart läge alldeles vid strandlinjen skapar nu Derome Mark och Bostad nya högklassiga friköpta villor. Villorna erbjuder en unik sjöutsikt och placering mot Täljöviken och den direkta vattenkontakten är egen i sitt slag. Några fotsteg - och du badar i havet.

I kvarteret Utsikten planeras för 5 villor. Bredvid villorna planeras för ytterliggare 10 parhus i brf. Havskanten - alla med en fantastisk utsikt.

Alla villorna får uteplatser och terrasser i soligt sydvästläge, en plats att ställa bilen varmt, samt en hög materialstandard och generösa ytor. Skärgårdskänslan infinner sig lätt med stora fönstersättningar i fri vy mot havet.

Bostadsområdet ligger vackert inbäddat i landskapet med närbelägna badplatser och vackra ängsmarker som grannar. Fullt serviceutbud och goda kommunikationer finns i närområdet och det är endast en kort bilfärd till Arninge, Österåker och Åkersberga med fina golf- och båtklubbar.

Välkommen till kvarteret Utsikten och säljstarten på Täljövikens Kursgård, Täljöviksvägen 10. Lördag 21/4 kl 12.00-14.00

Projektstatus:Pågående
Tillträde:Prel. hösten 2019
Pris:9 750 000 - 9 975 000 kr
Boarea:208 - 208 kvm
Antal bostäder:5

Materialbeskrivning

Villorna längs Havskanten blickar mot Täljövikens glimrande vatten. Mellan husen placeras varmgarage tillhörande varje villa med plats för två bilar och förvaring.

Villorna präglas av ett härligt ljus med stora glaspartier som förenar ute med inne på ett sömlöst sätt. Tilltalande vy mot det glasade burspråket redan i entrén skapar ett djup och inte minst en hänförande utsikt. De sociala rummen tar form i ett stort och öppet samband som öppnar upp mot den egna tomten och uteplatsen. Alla villor har en stilren och värmande braskamin från Contura. Genomgående i villorna ligger mattlackad och vitpigmenterad 1-stavsparkett av ek samt slittåligt klinker i hall där möjlighet finns att välja mellan tre olika nyanser av grått.

Här finns en hörna för varje funktion vilket ger utrymme för en generös vardagsrumsdel, en matplats omgiven av glasat burspråk liksom ett kök i arbetsam vinkel med köksö. Färgerna är sobra och kökets luckor går i ljusgrå nyans med bänkskiva av ljus kvartskomposit. Kvadratiska eller rektangulära kakelplattor i vitt eller blankt utförande ovan bänkskiva. Köket är utrustat med en extra bred induktionshäll, helintegrerad diskmaskin och stilfull blandare från Hans Grohe. Vitvaror från Siemens bestående av en vit ugn, fläkt med vinklad kåpa i svart samt kyl och frys i vitt utförande. Möjlighet att göra kostnadsfria tillval finns – se bifogad tillvalslista.

I entréplan samsas också rum för vardagens alla bestyr utan att snåla på kvadraten. Praktisk grovtvättstuga med entré från både hall och varmgaraget välkomnar leriga skor, smutsiga galonbyxor och blöta, fyrbenta vänner. En stor klädkammare i hallen gömmer undan förvaring, leksaker, kläder och utrustning för hela familjen utan att synas. I anslutning till hallen finns ett duschrum med vägghängd toalett, duschhörna med duschset från Hans Grohe bakom glasade vikdörrar från Svedbergs. Duschrummets väggar kläs med matt eller blankt kakel i vitt samt klinker i en grå ton. Separat teknikrum och tvättstuga är placerade alldeles intill och inrymmer förvaring liksom tvättmaskin och torktumlare från Siemens ovan tåligt klinkergolv. I anslutning till entrémiljön erbjuds du även ett utmärkt sovrum med fint ljusinsläpp, garderobsvägg och möjlighet till arbetshörna.

Övre plan
Villornas övre plan utgörs av tre väldisponerade sovrum varav ett master bedroom med walk in closet och en suite badrum, allrum samt stort gemensamt badrum. Alla sovrum har genomtänkt förvaring liksom ordentlig plats för säng och möblering. Ett luftigt allrum med ryggåstak som ger en härlig rymdskänsla utgör våningsplanets mitt och skapar en trygg länk mellan rummen. Glasade skjutdörrar från golv till tak ger access till den rejält tilltagna terrassen som även nås från två av sovrummen. Terrassen med en hänförande panoramavy över havsviken erbjuder plats för flera mysiga oaser och sittgrupper som omges av ett diskret glasräcke, allt placerat i ett perfekt solläge.

Det stora badrummet har en fin fönstersättning och naturligt ljusinsläpp. Vita, stora kakelplattor i matt eller blankt utförande möter klinkergolv i gråskala. Dubbelhandfat samt både duschhörna och ett avkopplande badkar från Svedbergs. Dusch-, badkar- och handfatsblandare kommer från Hans Grohe och det kommer vara möjligt att fritt välja bland kulörer och stil för handfatskommoden.

 

Visualiseringar: alla visualiseringar är att se som inspirationsbilder och avvikelser kan förekomma mellan bild och färdig produkt.

Hus Adress Rum Boarea Pris Status
2 Kv Utsikten 6 208m 2 9 750 000 kr Till salu
1 Kv Utsikten 6 208m 2 9 895 000 kr Till salu
3 Kv Utsikten 6 208m 2 9 800 000 kr Till salu
4 Kv Utsikten 6 208m 2 9 850 000 kr Till salu
5 Kv Utsikten 6 208m 2 9 975 000 kr Till salu

Omgivningar

Natursköna Svinninge i Österåkers kommun växer fram som det självklara alternativet för de familjer som söker ett skärgårdsnära läge med Stockholm på bekvämt avstånd. Utan trafik tar det inte mer än 25 minuter till Roslagstull och Stockholms innerstad. Den naturliga mötesplatsen för Östersjöns blågröna vatten och sköna båtliv är Svinninge Marina som erbjuder båtplats året om. Svinninge omges av flertalet vackra naturområden och inte minst naturreservatet Näsudden som ligger alldeles i närheten. Inom en radie av 15 minuter med bil ligger Täby Centrum, Arninge handelsplats och Åkersberga Centrum med fullt serviceutbud som underlättar vardagen. Tre kilometer bort ligger närmaste skola och flertalet förskolor - besök gärna Österåkers kommuns hemsida för fullständig information om skolverksamhet och dess geografiska placeringar.

Projektet Havskanten och kvarteret Utsikten kommer att ligga i det nya området Täljö Strandäng som har ett fritt läge ut mot havsviken. I Täljö Strandäng planeras det att byggas närmare 360 småhus och lägenheter. Området planeras att vävas samman med två andra detaljplaneområden, Näsängen och Kanalstaden, som tillsammans knyter an havet med Åkersberga. Den tidigare konferensgården Täljöviken, som ligger ett tilltaget stenkast från husen, planeras att konverteras via utbyggnation till bland annat förskola, hotell med gym, spa, pool samt vårdboende. Första inflyttning i området Täljö Strandäng sker under 2019.

Längs Åkers kanal och den västra sidan av Tunafjärden ner till Trälhaven planeras Kanalstaden att sträcka sig. Kanalstaden omfattar ca 4000 bostäder och ska länkas samman med Åkersberga Centrum. Näsängen omfattar ca 1500 bostäder där visionen är att skapa en klassisk småstadsidyll med vackra gator och torg. Människan och det sociala livet står i fokus och det planeras för en storgata, flera torg, skolor, förskolor, offentliga sjöbodar och en pir med restaurang. Detaljplanearbetet pågår och den första inflyttningen till bostäderna beräknas att ske ungefär 2020. Mer information om de båda närbelägna områdenas framväxt går att ta del av på www.osteraker.se

Fastighetsköp

För ditt nya hus skriver du två typer av avtal. Ett köpekontrakt för tomten och ett entreprenadavtal för byggnation av huset. Köpekontraktet tar din fastighetsmäklare hand om. Entreprenadavtalet skrivs direkt med entreprenören (Derome Mark & Bostad) och är inte ett avtal som fastighetsmäklaren ansvarar för.

 

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

 

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kvarteret Utsikten, Österåker/Svinninge.