Takterrassen 22

Huddinge/Trångsund/Stockholm

Med ett strålande fint och högt läge mot lummig allmänning uppförs nu generösa parhus i bostadsrättsform. Parhusen karaktäriseras av stora ytor där hälften av parhusen också får takterrasser med ett utmärkt solläge för härliga sommardagar och långa grillmiddagar. I två plan erbjuder bostäderna öppna och familjära sällskapsytor med genomtänkta planlösningar. Rogivande sovrumsdel i övre plan lämnar utrymme för sociala och praktiska rum i entréplan. 4st hus erbjuder även takterrass som en hänförande krona på verket. I Trångsunds uppvuxna villakvarter beläget intill sjön Drevviken som kantas av grönskande natur och fina badplatser bor du nära kommunikationer, skolor, fritidsaktiviteter och allt du behöver för en enkel vardag. 

Projektstatus:Pågående
Tillträde:Kvartal 2 2018 - Kvartal 4 2018
Pris:4 995 000 - 5 750 000 kr
Boarea:32 - 152 kvm
Antal bostäder:14

Materialbeskrivning

Parhusen välkomnas av en upplyst entrémiljö med smidig parkering intill husen. Genomgående vitpigmenterad enstavsparkett i ek, ljust målade väggar och vacker fönstersättning med smakfull punktbelysning. Fiberanslutning håller hemmet uppkopplat och vattenburen golvvärme på alla plan skapar lättmöblerade ytor utan störande element. 

Kök
Ett stilfullt och funktionellt kök i vinkel med vacker fönstersättning för härligt ljusinsläpp. God förvaring i över- och underskåp bakom släta, vita fronter med god belysning från spotlights i tak och under överskåp. Bänkskiva av kvartssten ger köket en solid och naturnära karaktär i fin symbios med underlimmad ho. Högkvalitativa vitvaror från Siemens bestående av induktionshäll, integrerad diskmaskin och ugn med pyrolysfunktion för enkel rengöring samt inbyggd micro. Ett socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum gör matplatsen till hemmets samlingspunkt.   

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med väldisponerade ytor, trivsam karaktär och inbjudande öppenhet. Vardagsrummet rymmer med enkelhet soffgrupp, tillhörande möblemang och tv-möbel liksom vänner och familj. Fin kontakt med uteplats och kök ger ett socialt rumssamband med plats för att umgås.

Badrum 
Rymligt badrum i entréplan som inrymmer värmesystem från Nibe och tvättpelare med maskiner från Husqvarna. Helkaklat i sober färgsättning med stora, vita kakelplattor på väggarna och klinkergolv i grå ton. Underliggande golvvärme och praktisk handdukstork ger badrummet behaglig komfort. Badrumskommod med lådförvaring och ovanhängande spegelskåp ger plats och rymd till rummet. Glasade duschväggar och flertalet eluttag.

Lägenhet Adress Rum Boarea Pris Avgift Status
1 Bygdegårdsvägen 5 138m 2 4 995 000 kr 4 825kr Till salu
2 Bygdegårdsvägen 5 138m 2 4 995 000 kr 4 825kr Såld
3 Bygdegårdsvägen 5 143m 2 5 350 000 kr 4 693kr Till salu
4 Bygdegårdsvägen 5 143m 2 5 450 000 kr 4 693kr Såld
5 Bygdegårdsvägen 5 152m 2 5 650 000 kr 4 989kr Såld
6 Bygdegårdsvägen 5 152m 2 5 750 000 kr 4 989kr Såld
7 Bygdegårdsvägen 5 138m 2 4 995 000 kr 4 825kr Till salu
8 Bygdegårdsvägen 5 138m 2 4 995 000 kr 4 825kr Till salu

Omgivningar

Område
Trångsund är en grönskande familjeidyll belägen vid sjön Drevviken. Drevviken kännetecknas av sina många badplatser och fiskevänliga vatten. När vintern tar vid och kajakerna tas in visar Drevviken, och dess närliggande sjöar, hur härligt det kan vara med skridskor. Barnvänliga och lugna bostadskvarter med trivsam variation av radhus, parhus och villor som sträcker sig bort till Trångsundsskogens naturreservat med härliga utflyktsmål i trollskog. Goda kommunikationer med pendeltåg gör barnvänliga Trångsund till en förort med endast 20 minuter till centrala Stockholm. Trångsunds centrum erbjuder bl.a. restauranger, affärer, butiker och bank. Det är inte heller långt till Länna köpkvarter, Haninge Centrum och Farsta Centrum med ett brett shoppingutbud och flertalet stormarknader. För den trädgårdsintresserade ligger Plantagen i Farsta ca 5 min bort med bil och en kort promenad tar dig till Stortorps ishall. Härliga motionsområden med skid- och elljusspår, utegym och ridklubb finns i närbelägna Ågesta som även gjort sig känt för dess välbesökta golfbana samt stora skogsområden för svampplockning och härliga promenader. Ett antal skolor, förskolor och högstadieskolor finns i området liksom gymnasieskolan Östra Gymnasiet vid Nytorps Mosses IP.

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Takterrassen 22, Huddinge/Trångsund.