BROMMABYN

Bromma / Bromma Kyrka/Stockholm

Anmäl intresse redan nu för fortlöpande info om detta spännande projekt, mitt i villaidyllen i Bromma. Säljstart sensommaren 2017

- Nyproducerade radhus om ca 142 kvm
- Fantastiskt läge i Bromma
- Södervända tomter
- Erkänd arkitektbyrå (http://www.arrhovfrick.se)
- P-platser med laddstolpe

Invid Bromma Kyrka, beläget på en tomt vid den alléprydda Rundkyrkoallén mitt i villaidyllen växer nu radhusen i Brommabyn fram. Med ett stilsäkert formspråk, varsamt framtaget av namnkunniga arkitektbyrån Arrhov Frick, får bostäderna en sober ton med material av sten, glas och trä. Det stilsäkra och strikta, med sin bas i naturinspirerad nordisk design, får här växa och ta plats där omgivningen och naturen adderas in i helheten. Bostädernas interiör andas rymd och ljus där sociala ytor och samspelet mellan inne och ute får ta plats. Genom att anpassa sig till tomtens naturliga kurvor skapas två nivåer med markaccess. Genom spännande gröna rum utomhus finner alla i familjen sin plats under dygnets alla timmar. Från frukosten i morgonsolen till grillmiddagens sena kvällsljus.

Brommabyn ligger ett stenkast från Bromma Kyrka och ca 15 min promenad till badplats. Service som Bromma Blocks köpcentrum, mataffär, skola och förskola finner du alldeles i närheten. Kort sagt, ett högkvalitativt nyproducerat boende i ett svårslaget läge för att få mer tid över i vardagen till det som räknas mest.

Projektstatus:Kommande
Tillträde:Q4 2018
Arkitekt:Arrhov Frick
Antal bostäder:4

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för BROMMABYN, Bromma / Bromma Kyrka.