Balustraden 3

Johanneshov/Stockholm

I hjärtat av Johanneshov, beläget en kort promenad från Södermalm, färdigställs nu 27 bostäder i nyproduktionsstandard i en huskropp uppförd 1942. Här skapas en smakfull interiör med noggrant utvalda kvalitetsmaterial och högklassiga varumärken. Bostädernas läge är högt och fritt där samtliga får balkong eller uteplats i rakt söderläge med utsikt mot parken. Här bor ni helt ogenerat och utan insyn. 

Det geografiska läget är helt rätt. Närheten till Globens shoppingområde, Tele2 Arena med ett rikt utbud på nöjen, evenemang och restauranger samt Skärmarbrinks T-bana med ca 2 min promenad gör läget svårslaget. Detta medför att du aldrig har långt till något. Vare sig du ska shoppa, handla mat, ta dig in till stan eller bara vill grilla i parken har du allt inom kort avstånd.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Projektstatus:Kommande
Boarea:37 - 59 kvm
Antal bostäder:27

Materialbeskrivning

Gedigna entrépartier i ek och glas med koppardetaljer gifter sig väl med den putsade vita fasaden. Trapphuset är luftigt och ljust med polerad kolmårdsmarmor i sätt- och plansteg samt en ljusgrå tonalitet på väggarna. Runda fönster ger extra karaktär och trevligt ljusinsläpp när du tar dig uppåt i huset.

Bostäderna är genomgående ljust färgsatta med ett härligt ljusinsläpp tack vare söderläget och många av bostäderna är genomgående med fönster i flera väderstreck. Entréhallen är ljus och rymlig med klinkerplattor i granitkeramik närmast ytterdörren. Här erbjuds även plats för förvaringsmöblering och avhängning. Samtliga bostäder får ekgolv där de allra flesta får en smakfull kombination av klassisk massiv fiskbensparkett och modern vitlaserad ekparkett.

Köken kommer från Ballingslöv med en tidlös och stilren design i en peppargrå färg som samsas med modern LED-belysning samt vackra bänkskivor och stänkskydd i mattpolerad carraramarmor. Induktionshällen likt övriga högkvalitativa vitvaror kommer från Bosch. En vacker blandare med löstagbart munstycke från Mora One by Thomas Sandell förstärker kökets karaktär.

Tvårumsbostäderna får ett generöst vardagsrum med access till den södervända balkongen som överblickar parken i förgrunden med Globen och Tele2 Arena i bakgrunden. Stort och välplanerat sovrum med fönster, tre fasta garderober från Ballingslöv samt vacker fiskbensmönstrad ekparkett. Enrumsbostäderna får ett generöst vardagsrum där du kan planera in ett sovloft med integrerad förvaring alt. arbetsplats.

Badrummen är stilsäkert och modernt inredda. På golvet ligger grå granitkeramikplattor med dold golvbrunn och väggarna är helkaklade med vita blanka plattor. Badrumskommoden väggmonteras och även i badrummet kommer blandaren och takduschen från Mora One by Thomas Sandell. Dimbar LED-belysning i taket samt extra spegelbelysning till den väggintegrerade spegeln elegant inramad av en aluminiumprofil. Golvvärme och handdukstork installeras och i duschen monteras en fast duschvägg som går hela vägen från golv till tak.

I Balustraden 3 erbjuds du det som många sökt efter länge, en bostadsrättsförening där varenda installation gåtts igenom och ersatts, utifrån och in samt uppifrån och ned, och konverterats till en högklassig nyproduktionsstandard. Samtidigt som man konverterat 40-talet till 2017 har man tagit tillvara på tidsandan från 40-talet i detaljer och den arkitektoniska helheten i fasadspråket och kombinerat med elegant och modern fasadbelysning. Att allt är modernt, av hög klass och genomtänkt i detaljplaneringen går inte att ta miste på.

 

Varmt välkommen! 

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Balustraden 3, Johanneshov.