Parkhuset

Rinkeby / Kista/Stockholm

Intill det levande Rinkebystråket och det grönskande Järvafältet uppför ALM Equity ett sex-våningshus med ljusa välplanerade lägenheter om 1-3 rok vid namn "Parkhuset". Bostäderna genomsyrar en stilren och modern interiör och samtliga lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser där du kan njuta av ett härligt uteliv. Parkhuset beräknas stå klart för inflyttning under 2018 och är en av de 6 etapper för projektet "Rinkebyterassen".

 

Säljstart planeras ske i februari 2017

Projektstatus:Kommande
Tillträde:2018
Pris:1 550 000 - 2 660 000 kr
Boarea:25 - 61 kvm
Antal bostäder:29

Materialbeskrivning

Varmt välkommmen till Parkhuset. Här erbjuds du välplanerade lägenheter med en stilren och modern inredning. Storlekarna på bostäderna är från yteffektiva 25 kvm till rymliga 61 kvm, från 1 – 3 rum och kök. Samtliga bostäder har balkong eller uteplats.

Väggar och tak målas vita för ett ljust och fräscht intryck och på golvet ligger en mattlackad 3-stavs ekparkett. 

Generellt för de olika planlösningarna är att hallen erbjuder bra med plats för avhängning och garderob till förvaring. I anslutning till hallen finner du också badrummet.

Alla badrum är helkaklade med vita stora kakelplattor och grafitsvart klinkergolv samt infällda LED-spotlights i taket. Duschhörna med duschvägg, vägghängd toalett och kommod från Vedum. Både blandare och duschset kommer från Grohe. Samtliga lägenheter utrustas även med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en vit bänkskiva ovantill.

Samtliga planlösningar har en härligt social öppenhet mellan kök och vardagsrum. Köken från Vedum är vita och ljusa med vitt blankt kakel ovan diskbänken. Självklart finns en bra arbetsbelysning under överskåpen med utanpåliggande LED-spotlights. Samtliga vitvaror är från Electrolux.

Sovrummen är luftiga och rymliga med fönster för bra ljusinsläpp samt plats för stor säng. Alla sovrum inreds också med minst en garderob, en del har till och med 3-4 garderober i sovrummet.

Samtliga bostäder erbjuds som sagt med balkonger eller uteplatser för ett härligt uteliv. Flertalet av bostäderna erbjuder balkonger och uteplatser i ett vackert läge in mot gården. 

Omgivningar

Rinkebyterrassens läge invid Järvafältet ger tillsammans med den rymliga gården gott om plats för både lek och rekreation. Vid terrassen och Rinkeby centrum finns så väl ett rikligt utbud av service som kollektivtrafik; tunnelbanan tar du dig till Stockholm city på mindre än 20 minuter. Rinkeby centrum har flertalet matbutiker, gym, restauranger och caféer. Kista ligger endast 700 meter bort, denna koppling kommer förstärkas ytterligare genom Stockholm Stads planerade förbättring av gång- och cykelvägar över fältet. För den shoppingsugne är Kista Galleria ett optimalt alternativ med hela 180 butiker. Här finns även gott om restauranger, Filmstaden Kista och O´Learys Bowling & Gokart. Vill man ut i naturen och njuta av fantastiskt friluftsliv finns härliga promenadstråk ut längst Järvafältet.

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Parkhuset, Rinkeby / Kista.