BRF Järfällas Pärla

Järfälla/Stockholm

Arkitektritade, moderna och välplanerade parhus som erbjuder boytor om ca 137 kvm samt takterrasser om ca 26 - 40 kvm byggs nu i ett expansivt familjeområde med närhet till förskola, skola, grönområden och butiker. Planlösningen ger er möjligheten att själva välja om ni vill ha 5, 6 eller 7 rum och kök.

Bostäderna som har gott om ljusinsläpp öppnas upp med härliga uteplatser i två väderstreck. De soliga takterrasserna skapar en privat sfär med utsikt över området och har gott om plats för både avkoppling och härliga middagar. Den totala boarean om ca 137 kvm är fördelat på två plan och takterrassen når man via trappan från övre plan. Varje bostad har privat parkeringsplats på tomten och mellan husen byggs funktionsväggar i ljust material med plats för barnvagn, cyklar och annan förvaring under tak. Mitt i kvarteret finns ett härligt grönområde med en fin lekplats för barn i olika åldrar.

Projektstatus:Slutsålt
Pris:4 395 000 - 4 645 000 kr
Antal bostäder:24

Materialbeskrivning

Ni väljer själva om ni vill ha 5, 6 eller 7 rum och kök. Samtliga bostäder har genomgående ljusa ytskikt, en härlig askparkett och det nedre planet värms upp med komfortgolvvärme. I den välkomnande hallen ligger vackert klinker och bakom de stilrena skjutdörrarna döljs en hel förvaringsvägg. Köket är skapat för umgänge och stora middagar med köksinredning från Marbodal samt köksutrustning så som kyl, frys, diskmaskin, ugn, microvågsugn, köksfläkt och spishäll från Siemens. De båda badrummen erbjuder duschhörna med glasvägg, kommod med tvättställ och blandare, spegel med belysning och wc-stol. Badrummet på nedre plan har en komplett tvättstation utrustad med torktumlare och tvättmaskin från Siemens.

Omgivningar

I familjevänliga Ormbacka har ni gångavstånd till förskola, skola, golfbana och Veddesta handelsområde med matbutiker och annan service. Det finns goda kommunikationer och buss tar er snabbt till Jakobsberg eller Barkarby där anslutning till pendeltåg finns. Med pendeltåget från Barkarby tar det endast 15 minuter in till Stockholms central.

Området erbjuder också närhet till alla bekvämligheter i Barkarbystaden som redan idag är en av Sveriges största handelsplatser med välkända butiker, varuhus och stormarknader. Här finns det gott om caféer, restauranger och friskvårdsanläggningar. Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholm just nu och blir en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas med närheten till naturen.

Hela Järfälla har mycket bra kommunikationer och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Inom några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Tunnelbanan börjar rulla från Barkarby 2021.

Dokument