Brf Kilsviken i Nacka

Nacka/Stockholm

Kilsviken utgör detta ett komplett familjeboende i direkt anslutning till natur och skärgård med goda kommunikationer till centrala Stockholm.

Föreningen disponerar en lång strandlinje i Kilsviken invid Baggensfjärden som kommer att bebyggas med både brygga med båtplatser, sandstrand och en sjöbod med bastu, kök och matplats för föreningens medlemmar. Nybyggd lekplats finns i området och i närområdet ligger bra förskolor och skolor, här finns även fritidsaktiviteter som golf, ridning, skridskoåkning och kajakpaddling.

Husen som kommer att uppföras av den svenska husleverantören Derome är fördelade på två våningsplan och 4 till 5 rum med hög standard och smakfulla materialval. I anslutning till kök och vardagsrum finns två stora uteplatser om totalt ca 60 kvm samt en stor balkong om 10 kvm från master bedroom.

Projektstatus:Slutsålt
Tillträde:Start Hösten 2015
Pris:4 495 000 - 4 695 000 kr
Antal bostäder:30

Omgivningar

På några minuters promenad når ni Velamsund som med sina 700 hektar är ett av Nackas största friluftsområden. Velamsunds gård med herrgårdspark är en favorit för de boende i området och restaurang Långa raden är ett populärt alternativ såväl sommar som vinter. För den som vill aktivera sig finns här en uppsjö av aktiviteter, utöver de fina strövområdena finns bl a ridskola, kajakklubb, golfklubb samt båtklubb med gästplatser. Ett elljusspår för löpning blir på vintern till ett spår för längdskidor och när skridskobanan på insjön smält bort bjuds där på två fina badplatser: Insjöbadet samt det ytterst barnvänliga Velamsundsbadet med anlagd sandstrand, brygga och badflotte. I anslutning till Velamsundsbadet finns även en välutrustad lekplats och en kiosk. I insjön finns även möjlighet till bra abborrfiske.

Orminge centrum ligger endast 10 minuters bussresa bort. Här finner ni bland annat landets största Coop-butik, två stora gymanläggningar i form av Fitness 24seven och Friskis & Svettis, apotek, frisör och restauranger. Prisbelönta krögaren Daniel Lindeberg har nyligen startat bageri och café här. På ca 20 minuters bussresa mot stan ligger Nacka Forum som med sina 150 butiker erbjuder ett brett utbud av kläder, de största matvarukedjorna, caféer, restauranger och gym (Puls & Träning). Ytterligare en liten bit bort, ca 30 minuters bussresa, ligger Sickla Köpkvarter. Här finner ni ett enormt utbud av klädbutiker, inredningsbutiker, stora matvarubutiker, gym (både SATS och Friskis & Svettis), nöjen i form av bland annat bio och bowling samt restauranger och caféer.

Från hållplats Kils gård vid Värmdöleden går dagligen flertalet bussavgångar i timmen mot Slussen. Med buss 445 når ni Slussen på ca 30 minuter och med buss 422 når man Slussen på ca 40 minuter. Endast 15 minuter med bil till centrala Stockholm.

Skolor i närområdet: Idunskolan, Sågtorpsskolan, Myrsjöskolan, Vittra i Saltsjö-Boo, Orminge skola, Amadeus förskola, Montessorihusets förskola.

För mer information om skolval, förskolor och skolor, se kommunens hemsida på www.nacka.se.

För mer information om Velmasund: www.velamsund.se, www.langaraden.se, www.nackagk.se, www.nackaridhus.se, www.bkos.se