Arkaden

Sundbyberg/Stockholm

Detta 14 våningar höga bostadshus har varsamt tagits fram av de välrenommerade arkitekterna Dinell Johansson, Koncept Stockholm och landskapsarkitekten Johan Paju.

Namnet Arkaden är inspirerat av de vackra valvbågarna längst nere i entréplan, där bageri och blomsteraffär kommer förse byggnaden med liv och rörelse. Uppe i lägenheterna råder ett helt annat lugn. Här får du en vidsträckt utsikt över hustak och stadslandskap genom fönster som går från golv till tak. Planlösningen är öppen och luftig, med fullt av smarta lösningar som gör din vardag enklare och skönare. Genomgående präglas interiörerna av noggrant genomtänkta design- och materialval som satts samman till en sömlös helhet.

De lägre våningsplanens balkonger är små gröna oaser på lagom avstånd från stadslivets gatusorl. Högst upp på huset ligger en gemensam grönskande takterrass med utekök, grill och orangeri där du kan sitta och koppla av i kvällssolen. I huset finns även en ateljé för fest och pyssel, ett cykelförråd med servicestation samt en övernattningslägenhet för familj och vänner.

Projektstatus:Slutsålt
Byggstart:2015-05-04
Tillträde:2016/2017
Arkitekt:DinellJohansson
Pris:2 595 000 - 6 535 000 kr
Boarea:36 - 120 kvm
Antal bostäder:71

Materialbeskrivning

Planlösningen är öppen och luftig, med fullt av smarta lösningar som gör din vardag enklare och skönare. Ett modernt arbetskök med inspiration från restaurangvärlden låter dig röja loss utan att matos eller buller når vardagsrummet, tack vare de stora skjutdörrarna i vackert växthusglas. Badrummen är vackra och personliga vistelserum för avkoppling och återhämtning. Genomgående präglas interiörerna av noggrant genomtänkta design- och materialval som satts samman till en sömlös helhet. 

Lägenhet Adress Våning Rum Boarea Pris Avgift Status
1306 Prästgårdsgatan 2 3 5 120m 2 7 200 000 kr 4 885kr Såld

Omgivningar

Sundbyberg är den charmiga småstaden i staden, med specialaffärer som funnits på samma plats i decennier, klassiska konditorier och antikaffärer och loppisar där man fortfarande kan fynda. På andra ställen känner man tydligt storstadens puls som i Marabouparkens konsthall eller i baren på Story Hotel. Här, ett stenkast från Sturegatans livliga affärsstråk och Sundbybergs grönområden utvecklar Tobin Properties ett nytt modernt bostadskvarter minuter från tunnelbana, tvärbana och pendeltåg.