Vintergatan

Sundbyberg/Stockholm

Vintergatans första etapp som innefattar totalt 91 lägenheter och tre nya bostadshus ligger mitt i centrala Sundbyberg med bara 3 minuters gångavstånd till T-bana, pendeltåg och tvärbana och ett stenkast från charmiga Sturegatan och Sundbybergs många parker och naturområden. Den gemensamma gröna takterrassen med utekök för sköna barbequekvällar, ateljéverkstaden och hotellrummet där familj och vänner som är på besök kan övernatta är bara några exempel på noga genomtänkta lösningar som gör Vintergatan till ett mycket attraktivt livsstilsboende.

Försäljningen av första etappen för bostadsprojektet Vintergatan i centrala Sundbyberg gick otroligt snabbt men det finns planer för ytterligare två etapper i utvecklingen av kvarteret, vilket omfattar cirka 200 lägenheter till.

Mer information hittar ni på www.vintergatan3.se

Projektstatus:Slutsålt
Tillträde:1 december 2015
Arkitekt:Sermrén + Månsson
Pris:1 950 000 - 4 690 000 kr
Boarea:36 - 109 kvm
Antal bostäder:91

Omgivningar

Sundbyberg är den charmiga småstaden i staden, med specialaffärer som funnits på samma plats i decennier, klassiska konditorier och antikaffärer och loppisar där man fortfarande kan fynda. På andra ställen känner man tydligt storstadens puls som i Marabouparkens konsthall eller i baren på Story Hotel. Här, ett stenkast från Sturegatans livliga affärsstråk och Sundbybergs grönområden utvecklar Tobin Properties ett nytt modernt bostadskvarter minuter från tunnelbana, tvärbana och pendeltåg.