Nyproduktion

En aktör att räkna med

Notar Nyproduktion har etablerat sig som en aktör att räkna med på nyproduktionsscenen. Vi erbjuder all den erfarenhet, kunskap och tid som krävs för ett lyckat projekt. Vår spetskompetens tillsammans med våra lokala mäklares expertis och säljförmåga har visat sig vara en mycket lyckad kombination. Vi hjälper fastighetsutvecklare och byggherrar med allt från prospektering och planering till försäljning av både små och stora projekt och garanterar att professionalism och kvalitet präglar hela försäljningsprocessen. Läs gärna mer om hur vi arbetar eller kontakta oss direkt för att se vilka mål vi kan nå tillsammans!

Vårt arbetssätt

Det är mycket som ska fungera i ett bostadsprojekt. Från finansiering och byggfas till och med att köparen sätter nyckeln i dörren till sitt nya hem. Notar Nyproduktion erbjuder en flexibel tjänst för er som väljer att inleda ett samarbete med oss. Ni kan anlita oss som en förstärkning till er befintliga organisation eller använda oss som företagets förlängda arm och då låta oss ta hela ansvaret för all marknadsföring och försäljning. Genom att inrätta en särskild projektgrupp garanterar vi hög kvalitet, kapacitet och ett fullt engagemang under hela försäljningsarbetet.

Framgång från start

För att kunna ge rätt rekommendationer inleder vi alla projekt med en behovsanalys. Vi har lång erfarenhet och djup kunskap om köparnas skiftande behov och önskemål kring boendestandard inom alla köparkategorier. Detta kan röra allt från bostädernas läge, planlösning, utrustning och materialval till kringservice i form av butiker, kommunikationer, skolor och dagis. Vi bistår därför gärna med rådgivning från ett tidigt stadium i processen. Genom att studera projektet och dess placering skapar vi oss en bild av passande målgrupper. Utifrån målgruppernas olika behov kan vi sedan ge råd om till exempel bostadsanpassning, försäljningspris, avgiftsnivåer och belåningsgrad. Vi identifierar framgångsfaktorer och risker samt belyser projektets helhet med en översyn av efterfrågan och utbud på bostadsmarknaden.

Har vi Stockholms bästa
marknadsföring? - Vi tror det

För att hitta seriösa spekulanter är det viktigt att komma i kontakt med så många intressenter som möjligt. Genom Notars hemsida och sociala medier når vi tusentals redan köpsugna kunder. Vi har ständigt pågående diskussioner med samtliga stora bostadsportaler och samarbetar med flera av Stockholms största tidningar för att ligga i framkant inom marknadsföring. Dessa relationer skapar förmånliga priser och fördelaktiga placeringar för våra uppdragsgivare. Utöver detta arbetar vi bland annat med utomhuskampanjer, informationsträffar och mervärdesprodukter.

Det finns många kommunikationskanaler men ingen patentlösning på hur man når rätt köpare. Därför lägger vi stor vikt vid att utforma en kreativ marknadsplan som utgår från varje projekts unika förutsättningar. Tillsammans med uppdragsgivaren fastställer vi en budget och bestämmer när, var och hur vi ska agera och synas. Vid efterfrågan medverkar vi även vid framtagandet av marknasföringsmaterial så som grafisk profil, renderingar, lägenhetsväljare, projekthemsida, fasadvepor, skyltar, showroom, prospekt samt annonsmaterial.

Kundkontakt

Möjligheterna för kunden att själv kunna hämta information och kontakta Notar är avgörande. Ca 30 lokala kontor i Stockholmsområdet ger spekulanter möjlighet att aktivt komma in och prata med ansvarig mäklare. Lokalerna har optimala skyltfönster för projektmarknadsföring och kan även användas vid utställning av bostadsprojektet samt informationsträffar för spekulanter och andra intressenter. Även hemsidan är ett viktigt instrument, här kan kunderna hitta mer information om projekten, komma i kontakt med oss och göra intresseanmälningar.
Vi på Notar Nyproduktion arbetar alltid tillsammans med våra lokala mäklare som med sin upparbetade kunskap om den lokala marknaden bistår vid framtagandet av projektens marknadsföring och är delaktiga under hela försäljningsprocessen fram till köparnas inflyttningsdag.

Vår drivkraft bygger på goda samarbeten som leder till utvecklande och lyckade affärer. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi tillsammans skapar en lyckad försäljning!

MVH Notar Nyproduktion